0342 491 575

Over ons

Zo’n dertig jaar geleden trok Bert Dekker met zijn kofferbak vol gereedschap als zzp’er van de ene naar de andere klus. Vaak werkte hij bij agrarische bedrijven waar schuren werden gebouwd of verbouwd. Al snel groeide bouwbedrijf Dekker uit van een eenmanszaak tot een onderneming en werd Bert Dekker zélf de opdrachtgever als het gaat om projecten die moeten worden afgerond. Als eigenaar van bouwbedrijf Dekker zit hij daarbij tegenwoordig niet de hele dag op kantoor. Net als dertig jaar geleden bezoekt hij nog regelmatig de woningen en bedrijfspanden in aanbouw en vraagt: ‘wat kan ik hier doen?’

In dertig jaar tijd is veel veranderd. Soms bouwt bouwbedrijf Dekker nog een schuur bij een agrarisch bedrijf, maar het zijn vooral woningen en bedrijfspanden waar bouwbedrijf Dekker zijn stempel op drukt.

Daar komt bij dat bouwbedrijf Dekker tegenwoordig een familiebedrijf is sinds in 2010 Dennis en Marcel Dekker tot de VOF toetraden. Vader en zonen hebben gezamenlijk de leiding over het bedrijf, dat met vijf medewerkers een relatief klein bouwbedrijf is. Het is vooral actief in Barneveld en omstreken en op deze regio wil bouwbedrijf Dekker zich ook in de toekomst blijven richten.

In dertig jaar tijd is ook veel hetzelfde gebleven. De kwaliteit, het gebruik van de beste materialen en een nette afwerking spreken natuurlijk voor zich. Onderscheidend is bouwbedrijf Dekker vooral in het persoonlijke contact met de opdrachtgever. Doordat het een geen enorm bedrijf is, zijn de lijnen kort en kan iedereen gewoon het kantoor van vader en zonen binnenlopen. Van begin tot eind is elke klant welkom, ook op de bouw. Want wie een huis laat bouwen, wil daar graag nauw bij betrokken zijn. Daar is de familie Dekker zich al dertig jaar lang heel erg van bewust.

Contact opnemen

Werkwijze

Een woning of bedrijfspand laten bouwen doet u niet elke dag en waarschijnlijk zelfs maar een keer in uw leven. Maar hoe gaat zoiets in zijn werk? Wij nemen u hier bij de hand, van het eerste contact tot de start van de bouw. Wij bouwen voor u, maar ook met u.

Bekijk werkwijze